• w-facebook
  • YouTube Clean

Qui som?

Excavacions Duocastella SL és una empresa d’àmbit familiar que resulta de l’evolució de Germans Duocastella, empresa que va iniciar la seva activitat l’any 1972 i que posteriorment, l’any 1983 va convertir‐se en societat limitada sota el nom d’EXCAVACIONS DUOCASTELLA S.L. Amb una experiència acumulada de vàries generacions, l’empresa està especialitzada en moviments de terres, explanacions i construcció de carreteres i camins rurals...Per a qualsevol tipus d’obra que se’ns plantegi, apostem pel màxim rendiment, sempre amb la major qualitat, cosa que es garanteix mitjançant un equip professional, un flota de maquinària propietat de l’empresa i el compromís de millorar constantment, a través de l’ús de les noves tecnologies i de l’actualització permanent de mètodes i equips de treball. Per tal finalitat, s’impulsa la participació dels treballadors mitjançant la comunicació i la consulta, i proporcionant‐los una formació adequada als nivells de qualitat exigits.

“Volem expressar la nostra gratitud a tots els nostres clients, persones, empreses i organismes, que ens han acompanyat al llarg de la trajectòria de l’empresa, i que han mostrat la seva confiança pels nostres serveis. Gràcies a tots ells Excavacions Duocastella, SL ha pogut créixer i consolidar-se.”
 
"Queremos expresar nuestra gratitud a todos nuestros clientes, personas, empresas y organismos, que nos han acompañado a lo largo de la trayectoria de la empresa, y que han mostrado su confianza por nuestros servicios. Gracias a todos ellos Excavaciones Duocastella, SL ha podido crecer y consolidarse. "

CAT / ESP

©2012  www.excavacionsduocastella.com      info@excavacionsduocastella.com   608 23 18 69 / 659 13 24 29 / 93 743 30 52 / 93 876 06 25

  • YouTube Clean